Verwaarloosde dieren hebben jouw steun hard nodig

Dierenverwaarlozing is een verdrietige zaak. Hond Vida (de hond op de foto) werd gevonden op een schoolplein in Rotterdam. Ze kon amper op haar poten staan en was uitgemergeld.

Verwaarloosde dieren hebben jouw steun hard nodig

Haar huid zat onder de wondjes en eigen uitwerpselen en op haar buik waren grote gezwellen zichtbaar. Röntgenfoto’s lieten rug- en gewrichtsafwijkingen zien. Ze moet lang in een te kleine ruimte hebben gezeten, met amper bewegingsvrijheid en continu pijn hebben geleden. Om Vida in alle rust te laten aansterken, werd ze ondergebracht bij een gastgezin van de Dierenbescherming. Daar werd ze liefdevol verzorgd en vertroeteld. Dit fantastische gezin heeft haar nu zelfs geadopteerd. Kortom, Vida heeft weer een toekomst.

Samen kunnen we dieren als Vida weer een mooi leven geven

Voor Vida betekende de komst van onze dierenambulance het begin van een nieuw leven. Jaarlijks rijden we zo’n 76.000 keer uit om dieren te helpen. We zien daarbij veel verwaarloosde dieren.
We zijn er 24/7 om deze dieren op te vangen, medische zorg te bieden en een goed thuis voor ze te vinden. Dit kunnen we niet doen zonder jouw steun. Al met een gift van 25 euro kan onze dierenambulance uitrijden om een dier in nood te helpen. Doe jij ook een donatie? Namens alle verwaarloosde dieren net als Vida: dank je wel!