Team Bijzondere Giften

Mensen die ervoor kiezen om de Dierenbescherming op te nemen in hun testament, laten daarmee hun liefdevolle zorg voor dieren voortleven. Wil je meer weten over de mogelijkheden om na te laten aan de Dierenbescherming of heb je behoefte aan een persoonlijk advies voordat je naar een notaris gaat? Neem dan gerust contact op met ons team Bijzondere Giften. Samen bekijken we je persoonlijke situatie en zetten we je wensen overzichtelijk op een rijtje. Wij vertellen wat je nalatenschap voor het welzijn van dieren kan betekenen, en welke mogelijkheden er zijn. Je bent welkom op ons kantoor in Den Haag, maar wij komen indien gewenst ook bij je thuis.

Ons team Bijzondere Giften stelt zich graag aan je voor.

J
ana van Muijden:

“Met mijn man en katten woon ik in het heuvelrijke Limburg. In mijn vrije tijd lees en kook ik graag. Ook vind ik het interessant om te leren wat gezonde voeding kan betekenen voor ons lichaam. Ik voel me bevoorrecht dat ik al tien jaar dierenbeschermer ben en me op een bijzondere manier mag inzetten voor een beter leven voor dieren. Als adviseur Bijzondere Giften kom ik bij mensen die net als ik om dieren geven. Tijdens deze ontmoetingen komen mooie verhalen voorbij, waaruit blijkt hoeveel een dier in het leven van een mens kan betekenen. Vaak is dit ook een reden om al bij leven of testament te regelen dat het werk van de Dierenbescherming moet blijven voortbestaan. Daarnaast vinden mensen het belangrijk om zeker te weten dat hun dieren na overlijden goed terecht komen. De zorg voor de dierbare viervoeters krijgen we als organisatie natuurlijk niet zomaar. Het is een taak die we heel serieus nemen.”

Wim Koedijk:
“Ik prijs mezelf heel gelukkig. Hoewel ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt, ben ik nog bijna elke dag actief voor de Dierenbescherming. Meer dan 32 jaar geleden begon ik, na 13 jaar politiedienst, bij de Inspectiedienst van de Dierenbescherming. Opkomen voor zwakken in de samenleving, want dat zijn dieren veelal, was en is mijn drijfveer. Alles wat je bij het inspectiewerk meemaakt, versterkt je inzet en motivatie om dieren te helpen. De stap om als relatiebeheerder Giften en Nalatenschappen aan de slag te gaan, was een relatief kleine. Fantastisch om te zien hoeveel liefde en warmte mensen van hun dieren ervaren en dat ze niet alleen hun eigen dieren maar ook de Dierenbescherming willen steunen. Dat ik daaraan een bijdrage kan leveren, geeft me nog elke dag een dankbaar gevoel. Ondertussen geniet ik van wandelingen in de natuur, de eigen tuin en de lieve mensen om mij heen.”

Contactgegevens
Wim Koedijk en Jana van Muijden
T 088 81 13 066
Dierenbescherming
Postbus 85980
2508 CR Den Haag
dierenbescherming.nl/ E nalaten@dierenbescherming.nl