Partnership 7Digits

Heeft uw bedrijf oude ICT-apparatuur of overtollige hardware in de kast liggen waar niets meer mee gebeurt? Hiermee kunt u de Dierenbescherming steunen!
Het werkt simpel:


Uw bedrijf doneert de apparatuur aan onze partner 7Digits. Zij bepalen de waarde van het materiaal en doneren vervolgens de restwaarde aan de Dierenbescherming. Op deze manier steunt u niet alleen de Dierenbescherming, maar krijgt oude ICT-apparatuur ook een tweede leven! 
 


Neem contact op met Adinda van Esch van de Dierenbescherming via 06-42034875 of adinda.vanesch@dierenbescherming.nl. Of stuur een mail aan Marcel Lenten van 7Digits via dierenbescherming@7digits.nl, hij helpt u graag met de logistiek. 

          

''7Digits is ISO27001 gecertificeerd en garandeert dat alle data die op gedoneerde ICT- apparatuur staan vernietigd zullen worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde software waarna op serienummer nauwkeurig aan u wordt gerapporteerd.''

 
De volledige restwaarde van de oude ICT-apparatuur en / of hardware wordt uit naam van uw bedrijf gedoneerd aan de Dierenbescherming. 

 
Wij gebruiken uw donatie vervolgens voor:

Dierenbuddy
Reddingswerk
Onze dierenambulances
En nog veel meer projecten waarmee we dieren in nood helpen!