Hoe word ik bedrijfspartner?

De Dierenbescherming werkt nog niet intensief genoeg samen met het bedrijfsleven. Maar de samenwerkingen die we hebben, laten zien dat er mooie mogelijkheden zijn om voor beide partijen tot positieve resultaten te komen.

De Dierenbescherming is geen overheidsinstantie en daarom zijn wij grotendeels afhankelijk van giften en donaties. Wij zijn de enige organisatie die zich inzet voor het dierenwelzijn van alle dieren in Nederland. Wij komen graag met u in gesprek om te kijken naar een samenwerkingsvorm die aansluit bij uw organisatiedoelstellingen en die bij kan dragen aan een beter dierenwelzijn.

Gemeenschappelijke waarden

Vanuit de gemeenschappelijke waarden bouwen we verder aan een gezamenlijk doel. Het mooie is dat deze vorm voor elk bedrijf anders en dus uniek is, maar altijd passend bij uw bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld aansluiten op onze campagnes, ons asielwerk of ambulances steunen of een specifieke actie opzetten. In een persoonlijk gesprek bekijken we graag met u wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kunt u mailen naar bedrijven@dierenbescherming.nl