Samenwerken

We geloven in de kracht en dynamiek van het bedrijfsleven om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn. Realiteit is helaas dat er nog dagelijks dierenleed in Nederland voorkomt, veel verborgen door onwetendheid maar ook bewust omdat andere belangen worden voorgetrokken boven die van het dier.

De Dierenbescherming maakt zich hard voor betere wetgeving zoals recentelijk de actie voor betere wetgeving tegen malafide puppyhandelaren. In de vleesindustrie voeren we met succes overleggen teneinde betere leefomstandigheden voor de vee- en melkhouderij sector te bewerkstelligen (BeterLeven keurmerk). En via onze Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) gaan we af op meldingen van verwaarlozing of mishandeling.

Geen overheidsinstantie

Aangezien wij geen overheidsinstantie zijn, maakt dit ons grotendeels afhankelijk van giften en donaties. Daarentegen is ons werk heel divers en biedt het u vele mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan. Kijk hieronder voor een korte impressie van onze vele werkzaamheden.

Maak uw bedrijf onderscheidend

Wat maakt samenwerken met ons onderscheidend? Consumenten zijn benieuwd naar het hart en ziel van een bedrijf. Oprecht Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een manier om uw bedrijf van de humane kant te laten zien. Toon betrokkenheid en geef op die manier iets terug aan de maatschappij. De consument zal het opmerken en haar gedrag aanpassen in het voordeel van bedrijven die een actief MVO beleid voeren.

Het resultaat van een mooie samenwerking is Bestlife, een nieuw merk diervoeding dat door Vivara in de markt is gezet met goedkeuring van de Dierenbescherming. Bestlife is geproduceerd met het 3 sterren Beter Leven keurmerk.

Word bedrijfspartner

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf? Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons bereiken op 088 - 81 13 000 of e-mail

maak direct een afspraak