Sponsors

De Dierenbescherming is geen overheidsinstelling. We kunnen ons werk voor dieren alleen doen dankzij de financiële steun van particulieren en organisaties. We zijn daarom heel blij met onze trouwe sponsors en partners, die dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan!

Ook partner worden van de Dierenbescherming? Lees hier meer over de mogelijkheden!

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is sinds 1996 partner van de Dierenbescherming. De goededoelenloterij steunt de strijd tegen dierenleed met een jaarlijkse bijdrage van 1,8 miljoen euro. Daarnaast ondersteunt de Nationale Postcode Loterij de Dierenbescherming via haar eigen communicatiekanalen. Lees hier over onze samenwerking met de Nationale Postcode Loterij.

Booking.com

Via Booking.com kun je de Dierenbeschermingop een mooie manier steunen. Door het boeken van een reis via de unieke URL www.booking.com/steundierenbescherming steun je gratis de Dierenbescherming. Voor elke boeking wordt een aanzienlijk percentage aan de Dierenbescherming gedoneerd. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Medpets.nl     

Medpets is met een assortiment van meer dan 5000 producten de
grootste online dierenapotheek van Nederland. Je vindt hier onder andere diergeneesmiddelen, (dieet)voer, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor hondenkatten, kleindieren en paarden. Medpets staat voor kwaliteit en biedt deskundige, klantvriendelijke service en advies van de dierenarts. De gezondheid van ieder dier staat bij Medpets voorop en daarom is er vanaf 2016 een samenwerking opgestart met de dierenbescherming. Medpets gelooft in de samenwerkingskracht om mee te bouwen aan een beter dierenwelzijn.

Reaal Dier & Zorg

reaal dier en zorg Reaal Dier & Zorg, voorheen Proteq Dier & Zorg, is al sinds 1998 de grootste huisdierverzekeraar van Nederland. Eigenaren van een hond of kat die goed voorbereid willen zijn op onverwachte medische kosten, kiezen voor de zekerheid van de Reaal Dier & Zorg Verzekering. Eigenaren realiseren zich niet altijd dat de kosten van medische zorg aardig op kunnen lopen, dierenarts nota’s van 7 a 800 euro zijn echt geen uitzondering meer. De eigenaar moet dat dan direct kunnen betalen. Door het afsluiten van de Reaal Dier & Zorg Verzekering wordt een hoop (financieel) leed voorkomen. Dat is een prettige zekerheid, zowel voor het huisdier en de eigenaar. Voor iedere polis die wordt afgesloten via deze link, ontvangt de Dierenbescherming 25 euro en de klant een korting van 10 euro. Op de site van Reaal Dier & Zorg, kan snel de premie berekend worden en kan de verzekering ook direct afgesloten worden. 

Topbloemen

Via Topbloemen.nl kun je een mooi boeket laten bezorgen en tegelijkertijd de Dierenbescherming steunen. Door je boeket via deze link te bestellen, doneer je € 1,50 aan de Dierenbescherming. En extra mooi: Topbloemen.nl verdubbelt deze donatie! Voor meer informatie kun je hier terecht.

Yarrah

Yarrah introduceerde in 1992 als eerste merk in Europa 100% biologisch diervoer voor honden en katten. Alle Yarrah producten worden geproduceerd volgens de strikte biologische regelgeving en met de beste ingrediënten. De producten bevatten geen kunstmatige of chemische toevoegingen, hormonen of conserveringsmiddelen..

Vitakraft

Vitakraft houdt van dieren! Om dat te onderstrepen sponsort Vitakraft de konijn- en knaagdierenvleugel in het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort. Uitgangspunt van de samenwerking is dat zowel de Dierenbescherming als Vitakraft een zorgvuldige omgang met dieren van essentieel belang vindt. Naast advies over de huisvesting en verzorging van het huisdier, is een gericht voedingsadvies erg belangrijk. Veel konijnen en knaagdieren krijgen op den duur spijsverteringsproblemen, omdat de voeding niet altijd zorgvuldig gekozen wordt. Vitakraft en de Dierenbescherming willen met goede voorlichting het huisdierenbezit op verantwoorde manier stimuleren.

7Digits

7Digits koopt gebruikte ICT apparatuur en maakt deze gereed voor
wedergebruik. Tevens biedt zij logistieke services en draagt zorg voor datavernietiging. Als partner van de Dierenbescherming faciliteert 7Digits in het te gelde maken van ICT donaties. Deze unieke samenwerking spaart het milieu en maakt de restwaarde van oude hardware beschikbaar voor dierenwelzijn.