20 Maart: Inloopavond vrijwilligerswerk

20 maart 2019
20 Maart: Inloopavond vrijwilligerswerk
Op 20 maart vindt tussen 19:00 uur en 20:30 uur een informatieavond plaats over het worden van vrijwilliger voor onze dierenambulance. Tijdens deze avond krijgen geïnteresseerde dierenvrienden informatie over het worden van chauffeur voor Dierenambulance Zeeland. Door de organisatie van de kennismakingsavond hoopt de dierenambulance zo’n tien nieuwe vrijwilligers te werven die met het drukke lenteseizoen voor de boeg ingewerkt kunnen worden. 


1500 Meldingen per jaar


Dierenambulance Zeeland verwerkt jaarlijks ruim 1500 meldingen. De meldingen waar de ambulance op afgaat, zijn zeer divers; van het ophalen van een zwervende hond tot het in veiligheid brengen van een nest eendjes en van het vervoeren van een moederpoes met haar kittens tot het bieden van eerste hulp aan een gewond wild dier. Geen dienst is hetzelfde en iedere melding is bijzonder. Om deze dieren te kunnen blijven helpen zijn nieuwe vrijwilligers voor de dierenambulance hard nodig.

Hart hebben voor dieren, goed zijn in de omgang met mensen, stressbestendig zijn, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben, in bezit zijn van een rijbewijs en minimaal 18 jaar oud zijn, zijn de beste ingrediënten om vrijwilliger op onze dierenambulance te worden.

Klik hier voor meer informatie over de vacature. 


Praktische informatie

Locatie Mr F.J. Haarmanweg 53 4538 AN Terneuzen
Leeftijd vanaf 18 jaar
Kosten

Bekijk alle activiteiten