Banenmarkt voor vrijwilligers bij Dierenambulance Overgelder

17 december 2017
Banenmarkt voor vrijwilligers bij Dierenambulance Overgelder

In het kader van Nationale Vrijwilligersdag organiseert de Dierenambulance Overgelder op 17 december een banenmarkt voor vrijwilligers. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden op en rond de dierenambulance.
De Dierenambulance Overgelder houdt zich bezig met het ophalen en vervoeren van zieke, gewonde en zwervende dieren en verleent eerste hulp aan gewonde dieren. Het gaat dan zowel om huisdieren als in het wild levende dieren. De dieren worden naar een dierenarts of opvangcentrum gebracht. Er komen 24 uur per dag meldingen binnen over hulpbehoevende dieren en er is veel werk te doen.

Het werkgebied van de Dierenambulance Overgelder is groot. Het bestrijkt de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Met name in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen worden nog vrijwilligers gezocht die op de Dierenambulance willen rijden.
Ook in de meldkamer zijn meer mensen nodig om alle meldingen aan te nemen.

Iedereen die geïnteresseerd is in het werk van de Dierenambulance kan op zondag 17 december tussen 15.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen en uitleg krijgen over het werk. De bijeenkomst wordt gehouden in het pand van Dierenambulance Overgelder aan de Kuipersdijk 11 in Klarenbeek. Gedurende de banenmarkt geven medewerkers en vrijwilligers informatie over openstaande vrijwilligersvacatures. Deze vacatures zijn ook terug te vinden op onze website
Aanmelden voor de banenmarkt via onderstaande knop is geen must, maar wel wenselijk.


Praktische informatie

Locatie Dierenambulance Overgelder, Kuipersdijk 11 te Klarenbeek
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten

Bekijk alle activiteiten