Nacht van de vleermuis

24 augustus 2019
Nacht van de vleermuis

Op 24 augustus organiseert de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland van 21:00 tot 23:30 uur een excursie in het kader van de Nacht van de Vleermuis. Na een inleiding gaat de groep naar buiten welke vleermuizen er waar voorkomen.

In vele landen in Europa wordt dit weekend aandacht besteed aan vleermuizen. Internationaal gezien is het in 2019 de 23ste keer dat de Bat Night plaatsvindt, als initiatief van Eurobats.

Aanmelden

Aanmelding is verplicht via educatie@delfland.knnv.nl.  Er kunnen maximaal 12 deelnemers mee, waarbij geen kosten voor deelname zijn.

Wat is en doet de KNNV?

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Via deze N’s komen we tot een duurzame en robuuste natuur.

Door excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer worden deze doelen vorm gegeven. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.

Elk jaar kent een groot thema. In 2019 is het thema Bescherm de natuur in je buurt.

Foto: Rollin Verlinde, Vleermuis.net


Praktische informatie

Locatie Natuurcentrum Het Melarium Melariumpad 11, Delft (te bereiken via de Thijsseweg 11 in Delft)
Leeftijd vanaf 18 jaar
Kosten gratis

Bekijk alle activiteiten