Stadssafari Amsterdam

14 mei 2017
Stadssafari Amsterdam

Er is meer natuur om ons heen dan je zou denken, wie goed kijkt, vindt wilde dieren in de drukste steden. Om meer te leren over de vele dieren die leven tussen het asfalt en het beton, organiseert de Dierenbescherming een aantal leuke en educatieve stadssafari's voor jong en oud. De bruine rat, de vleermuis, de ijsvogel en de gans.... je ontmoet ze in de wilde stad.

Ga mee op fietssafari in Amsterdam

Op zondag 14 mei neemt gids Floris Moolenbeek ons mee op fietssafari in Amsterdam. We fietsen dan naar plekken waar ganzenpopulaties diervriendelijk beheerd worden en ijsvogels leven en broeden.  De safari begint om 10:00 uur in Park Frankendael en zal rond 11:30 eindigen in het Flevopark. 

De safari in Amsterdam is geschikt voor gezinnen en kinderen vanaf vijf jaar. Neem wel je eigen fiets mee. De kosten bedragen €4,- per persoon. Aanmelden kan via info.regionoordwest@dierenbescherming.nl.

De Wilde stad

Vanaf 16 november 2017 draait De Wilde Stad in de bioscoop. Deze film, van de makers van De Nieuwe Wildernis, vraagt aandacht voor de vaak onopgemerkte inwoners van de stad; de vele wilde dieren. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen. De Dierenbescherming organiseert voorlopend op de première van De Wilde Stad diverse stadssafari’s voor gezinnen. Kijk voor meer informatie op www.dewildestad.nl


Praktische informatie

Locatie Park Frankendael
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten Leden:
€4,-
Niet leden:
€4,-

Bekijk alle activiteiten