Stadssafari in Assen

2 juli 2017
Stadssafari in Assen

Er is meer natuur om ons heen dan je zou denken. Wie goed kijkt, vindt wilde dieren in de drukste steden. Om meer te leren over de vele dieren die leven tussen het asfalt en het beton, organiseert de Dierenbescherming een aantal leuke en educatieve stadssafari's voor jong en oud.

Stadssafari in Assen

Op zondag 2 juli gaan we de natuur in... in de stad Assen. Onder leiding van stadsecoloog Jan Doevendans kom je van alles te weten over dieren en de natuur in Assen. 
De stadssafari vindt plaats op 2 juli vanaf het Duurzaamheidscentrum aan de Bosrand 2 in Assen.
Ontvangst om 10.45 uur, eindtijd is 13.30 à 14.00 uur.
De kosten voor de Stadssafari bedragen €4,- per persoon, inclusief consumptie. 
De safari is geschikt voor jong en oud. Je kunt je aanmelden door een mailtje met je gegevens (naam, adres, telefoonnummer, mailadres, aantal deelnemers plus leeftijden) te sturen naar: info.regionoordoost@dierenbescherming.nl

De Wilde stad

Vanaf 16 november 2017 draait De Wilde Stad in de bioscoop. Deze film, van de makers van De Nieuwe Wildernis, vraagt aandacht voor de vaak onopgemerkte inwoners van de stad; de vele wilde dieren. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen. De Dierenbescherming organiseert vooruitlopend op de première van De Wilde Stad diverse stadssafari’s voor gezinnen.
Kijk voor meer informatie op www.dewildestad.nl


Praktische informatie

Locatie Duurzaamheidscentrum Assen Bosrand 2 9401 SL Assen
Leeftijd 0 - 100 jaar
Kosten Leden:
€ 4,-
Niet leden:
€ 4,-

Bekijk alle activiteiten