Onze tv-spot finalist voor Gouden Loeki

10 januari 2019

We zijn er nog een beetje beduusd van, onze tv-spot met het verhaal van de redding van hond Binck is een van de tien genomineerden voor de grootste Nederlandse reclameprijs, de Ster Gouden Loeki 2018. We zijn super trots dat onze spot, gemaakt met een beperkt budget en heel veel belangeloze medewerking, zich mag meten met 'de grote jongens' in de reclamewereld. Alleen al de nominatie is een fantastische erkenning voor de makers van de spot, die we uiteraard van harte ondersteunen. Daarnaast voelen we het ook als blijk van waardering voor al onze medewerkers die dag en nacht klaarstaan voor dieren in nood. Jij kunt het nu nog een extra gouden glans geven door op onze spot te stemmen.

Dit najaar vroegen we, met de campagne 'Help ons redden', om extra aandacht en steun voor ons werk. Dag en nacht staan onze inspecteurs, medewerkers en vrijwilligers op de dierenambulances en in de dierenasielen klaar om dieren te redden, op te vangen en te beschermen. Om deze zorg te blijven geven, zijn we afhankelijk van leden, donateurs en giften. Want alleen met die steun kunnen wij ons werk blijven doen. Voor de tv-spot kozen we voor het verhaal van hond Binck om onze oproep te visualiseren. Zijn verhaal staat symbool voor duizenden dieren die zonder hun schuld in de ellende terechtkomen en waarvoor ons werk onmisbaar is. 


Productie van de spot

Het maken van de spot was alleen mogelijk dankzij de medewerking van heel veel mensen en hond Binck natuurlijk. Naast onze medewerkers en het baasje van Binck willen we hier in het bijzonder bureau Visual Noise noemen dat de spot gemaakt heeft. Op hun website kun je aan de hand van foto's een deel van het productieproces bekijken. Daarnaast hebben ze, samen met zanger Ruben Hein, de muziek van Coldplay bewerkt. Ruben, die ook belangeloos heeft meegewerkt, heeft het nummer 'Fix You' vervolgens op onnavolgbare wijze ingezongen

Op kantoor werd al even feestelijk stil gestaan bij de nominatie.

Stem op onze spot

Welke spot uiteindelijke de Ster Gouden Loeki wint, wordt voor de helft bepaald door het Nederlands publiek, jij dus. Word jij ook geraakt door het verhaal van Binck en wil je ons helpen om via deze weg nog meer aandacht te krijgen voor het noodzakelijke redden, opvangen en beschermen van dieren? Stem dan op onze tv-spot. Alvast bedankt.