Opbrengst collecte 2016

3 maart 2017

Elk jaar opnieuw gaan duizenden collectanten in de week rondom dierendag in oktober op pad voor de Dierenbescherming. Het geld dat zij ophalen, wordt één op één besteed aan de hulp aan dieren. De totaalopbrengst van de collecte van 2016 is nu bekend geworden.

In december ontvingen de collectanten al een bericht met hun persoonlijke opbrengst. Nu is ook het totale resultaat bekend: € 924.329,57.

We kunnen niet zonder ze
De Dierenbescherming vangt honden, katten en andere dieren op in haar asielen, pakt dierenverwaarlozing en -mishandeling aan, redt gewonde en zieke dieren en werkt aan alternatieven voor de vee-industrie. Om dit werk te blijven doen, kunnen we niet zonder onze collectanten. Al het geld dat deze toegewijde vrijwilligers ophalen tijdens de collecte gaat naar het werk van de Dierenbescherming. Met het geld kunnen we veel goeds doen voor dieren in nood! Kijk voor een overzicht van enkele behaalde resultaten hier.

Hier vind je de opbrengst van 2016 per gemeente.Ook collecteren?
Lijkt het jou leuk om te collecteren voor de Dierenbescherming? Meld je dan hier aan. Collecteren hoeft helemaal niet veel tijd te kosten. Zelfs al loop je maar een paar uurtjes, dan is het al goed.