Help verwaarloosde en mishandelde dieren

Over Boef

Tientallen keren per dag worden we geconfronteerd met dieren in nood. Help ons alsjeblieft met een gift, zodat we deze dieren kunnen redden!

Help dieren zoals Boef

Helaas krijgen we regelmatig te maken met ernstig verwaarloosde dieren. We doen alles wat we kunnen voor deze dieren en dat brengt hoge kosten met zich mee. We kunnen jouw steun daarom goed gebruiken.

Broodmager en verwaarloosd

Herdershond Boef was broodmager toen inspecteur Wilfred hem aantrof. Om zwaar verwaarloosde dieren zoals Boef te redden, hebben wij jouw hulp nodig!

Met jouw donatie kunnen wij:

  • inspecteurs opleiden en voorzien van de juiste uitrusting;
  • meer inspecties uitvoeren;
  • verwaarloosde dieren verzorgen en herplaatsen;
  • ter preventie, voorlichting geven.

Wij staan voor ze klaar. Jij toch ook?

Boef zit nu veilig bij een liefdevol gezin en is weer prachtig op gewicht. Maar er zijn nog véél meer dieren die worden mishandeld of verwaarloosd. Die redden het niet als niemand ze beschermt. De inspecteurs van de Dierenbescherming staan dag en nacht voor ze klaar. Maar dat kunnen ze niet alleen. Help mee. Steun ons met een gift.

"Toen we Boef vonden, woog hij 10,5 kilo. Dankzij aangepast voer en liefdevolle zorg heeft hij nu een normaal gewicht, zo’n 22 kilo. Boef is duidelijk niet opgevoed, want hoewel hij zo’n anderhalf jaar is, vertoont hij puppygedrag. Ook is hij niet gewend aan buiten zijn. Hij moet dus veel leren. Maar Boef is erg gehecht aan zijn nieuwe baasjes en hij is pienter en enthousiast."