Help ons redden

Jaarlijks redt de Dierenbescherming tienduizenden dieren die ziek, zwak, gewond of gedumpt zijn. Wist je bijvoorbeeld dat onze dierenambulances jaarlijks 65.000 keer uitrijden en in onze dierenasielen 20.000 dieren worden opgevangen? Onze geduldige medewerkers en vrijwilligers doen er alles aan om deze kwetsbare dieren te redden. Dat vergt veel tijd en geld voor onder andere opvang en medische zorg.

Er staat dagelijks namelijk een hele keten van Dierenbeschermers klaar om deze dieren te redden, op te vangen en te beschermen. Jij bent daarin een onmisbare schakel! De hulp voor deze dieren brengt hoge kosten met zicht mee. Met jouw steun kunnen wij ontzettend veel doen.

Help ons dieren in nood redden

Ook dit jaar zetten wij ons in voor alle dieren in nood, maar dat kunnen we niet zonder jouw steun. Een dag opvang en verzorging van een dier in ons dierenasiel kost 10 euro. Voor hoeveel dagen help jij een dier? Help mee en doneer!

Voor asieldieren

Elk jaar vangt de Dierenbescherming zo'n 25.000 dieren op in haar asielen. De Dierenbescherming doet er met haar asielwerk alles aan om deze dieren op te vangen en een tweede kans te geven. We doen dit graag, maar kunnen het niet zonder jouw hulp.

Lees meer over ons werk