Help mee!

Langzitters in onze asielen

Ook tijdens de winter van 2020 verblijven tientallen honden al een jaar of langer in onze dierenasielen. Lodewijck is daar een voorbeeld van; een lieve lobbes die deze kerst wéér eenzaam in het dierenasiel dreigt door te brengen.

Omdat hij vroeger is verwaarloosd, heeft hij nu een slechte rug. Daarom krijgt hij fysiotherapie, pijnstillers en dieetvoer.

Lodewijck

Jouw steun is hard nodig

Zogeheten langzitters zoals Lodewijck brengen helaas extra hoge kosten met zich mee. Ze hebben specialistische zorg nodig, omdat ze vaak ernstig zijn verwaarloosd. Denk hierbij aan dierenartsbehandelingen, medicijnen, fysiotherapie, dieetvoer en training om gedragsproblemen of angsten te overwinnen. Wij geven ze wat ze nodig hebben, al duurt het nog zo lang... Maar dit kunnen we niet zonder jouw steun.
Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

Voor asieldieren

Elk jaar vangt de Dierenbescherming zo'n 25.000 dieren op in haar asielen. De Dierenbescherming doet er met haar asielwerk alles aan om deze dieren op te vangen en een tweede kans te geven. We doen dit graag, maar kunnen het niet zonder jouw hulp.

Lees meer over ons werk