Stop verminkingen in de vee-industrie

Het verminken van dieren zou niet mogen voorkomen, maar in de vee-industrie gebeurt het wel op grote schaal. En meestal zonder verdoving.

Miljoenen dieren in de veehouderij lopen zo een traumatische ervaring op. Dit moet stoppen! En dat kan: we hebben NU de kans om een aantal verminkingen in de vee-industrie te stoppen.

Krulstaart afgesneden - Bij de meeste varkens wordt het krulstaartje met een heet mes afgesneden. De ingreep is pijnlijk en stressvol.

Help mee om dit leed te stoppen!

Wij zetten daarom alle zeilen bij en lobbyen als nooit tevoren bij de overheid en de vee-industrie om verminkingen te stoppen!

Daarnaast bieden wij goede alternatieven aan voor de verminkingen, want deze zijn vaak onnodig. Hierbij is jouw hulp nodig! Zonder jouw steun kunnen wij ons werk niet doen, wij zijn namelijk compleet afhankelijk van giften. Steun ons en help miljoenen dieren in de vee-industrie.

Voor asieldieren

Elk jaar vangt de Dierenbescherming zo'n 25.000 dieren op in haar asielen. De Dierenbescherming doet er met haar asielwerk alles aan om deze dieren op te vangen en een tweede kans te geven. We doen dit graag, maar kunnen het niet zonder jouw hulp.

Lees meer over ons werk