< Terug naar overzicht

4 Oktober: online open dag bij de wildopvang

Lokaal

14 september 2020

Dankzij de virtuele open dag #Dierendagvierjethuis van de Dierenbescherming kun je vanuit huis genieten van een evenement boordevol inspirerende verhalen, praktische tips voor je huisdier en leuke workshops. 

De dierenambulance is een vaak geziene gast bij Wildopvang Krommenie. Tientallen egels, duiven en watervogels worden hier jaarlijks opgevangen. Collega's Tawhida en Nina geven je een bijzondere blik achter de schermen.

Meer zien van de online open dierendag? Bekijk alle filmpjes op Dierenbescherming.nl/dierendagvierjethuis

Naar de online open dag


Fysieke open dag niet mogelijk

De jaarlijkse open dagen bij dierenasielen en dierenambulances van de Dierenbescherming zijn een traditie. De situatie rondom corona maakt het echter niet mogelijk om een fysieke open dag te organiseren. Ontzettend jammer voor al die dierenvrienden die graag een kijkje komen nemen bij een van onze locaties en vervelend voor de gepassioneerde teams op onze locaties die graag vol trots over hun werk vertellen. Door het organiseren van een online open dag, bieden we een bij de huidige situatie passende activiteit aan.

Maak jij een groenteslinger voor je konijn, ga je sporten met je hond of loop je warm voor vrijwilligerswerk?

Op zondag 4 oktober heten alle locaties van de Dierenbescherming uit heel het land je virtueel welkom vanaf hun werkplek. We nemen dierenvrienden mee op een rondje door het land. We gaan onder andere aan de slag met het maken van groenteslingers voor konijnen en een speurtocht in het dierenasiel. Ook nodigen we hondeneigenaren uit om actief met hun hond aan de slag te gaan middels een inspirerend filmpje en komen verschillende vrijwilligers aan het woord die vertellen over hun motivatie en belevenissen. Laat je inspireren door hun verhalen!

Volg de online open dag bij onze locaties