Help dieren door online collecteren

Afgelopen maand plaatsten we op onze website een oproep voor collectanten voor de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming. Alhoewel die week nu in volle gang is, zijn we nog steeds op zoek. Deze keer naar online collectanten, die een digitale collectebus willen aanmaken voor bijvoorbeeld vrienden en familie.
Help dieren door online collecteren
Voor sommige mensen is langs de deuren collecteren een hele stap, terwijl ze ons wel graag willen helpen donaties binnen te halen. Omdat online collecteren vanuit huis kan, is dit dé oplossing om ons daar alsnog bij te kunnen helpen. Dit kan door simpelweg een digitale collectebus aan te maken en deze te verspreiden onder familie en (Facebook-)vrienden.


Digitale collectebus aanmaken

Online collecteren begint bij het aanmaken van jouw eigen digitale collectebus. Daarbij geef je je gegevens door en de reden dat je graag wilt collecteren. Die reden wordt vermeld bij je online collectebus en moet voor jouw bezoekers daarom de motivatie vormen om te doneren. Vertel je vrienden en familie hier dan ook waarom jij ons – en dus dieren in nood – graag wilt helpen. Waarom wil jij graag dat zij ons steunen in ons werk om dieren te redden