Collecteweek 2018: help jij onze dierenambulance?

Op 30 september 2018 begint de jaarlijkse collecte van de Dierenbescherming weer. Tot en met 6 oktober gaan we massaal langs de deuren om te collecteren. Help jij mee

De collecte helpt te zorgen dat we dieren in nood kunnen blijven beschermen, redden en opvangen. Iedere donatie helpt, klein of groot. Hulp kunnen we dan ook gebruiken in de vorm van donaties, maar ook in de vorm van collectanten. Help jij mee?

Doneren tijdens de collecteweek

Vanzelfsprekend kunnen we in de collecteweek volop donaties gebruiken. Dat kan in de collectebus van de collectant die langs de deur komt, maar je kunt onze dierenambulance natuurlijk ook rechtstreeks steunen door ons online donatieformulier in te vullen. Dagelijks rijden wij af en aan om gewonde dieren of andere dieren in nood te helpen. We bevrijden ze ter plekke wanneer ze per ongeluk ergens opgesloten zitten of nemen ze mee om hun verwondingen na te laten kijken. Al die ritten kosten geld en we zijn dan ook blij met iedere donatie, zodat we hier gewoon mee door kunnen blijven gaan.

Collecteren in de collecteweek 2018

Wil je méér doen? Je kunt je online aanmelden als collectant en ons zo in de collecteweek van 2018 fysiek helpen. Om te collecteren heb je maar een paar uurtjes nodig, om in de collecteweek langs de deuren te gaan. Collecteren is leuk en makkelijk, en dus help je ons eenvoudig dieren in nood te kunnen blijven redden. Ga naar het online collecteformulier om je aan te melden, zodat we samen kunnen kijken hoe en waar we je kunnen inplannen.

Wil je onze dierenambulance helpen zo veel mogelijk dieren te kunnen blijven redden? Doe dan een donatie in de collectebus of doe een gift via ons online donatieformulier. Wil je fysiek helpen, meld je dan online aan als collectant.