Help dieren door online collecteren

Begin september vertelden we jullie over de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming. Ondertussen is de collecteweek in volle gang. Daarnaast hebben we ook een hele hoop online collectanten. Ook jij kunt een digitale collectebus aanmaken en ons zo helpen dieren in nood te blijven redden.
Help dieren door online collecteren
Online collecteren kan iedereen: in tegenstelling tot de collecteweek, hoef je de deur niet uit en kan het dus gewoon vanuit huis. Het enige dat je hoeft te doen om digitaal te kunnen collecteren, is een digitale collectebus aanmaken en deze verspreiden onder vrienden en familie. Vervolgens kun je online zien hoeveel jij voor het beschermen, redden en opvangen van dieren in nood binnenhaalt.


Digitale collectebus aanmaken

Jouw eigen ‘collectecampagne’ start je door online je eigen digitale collectebus aan te maken. Daarbij kun je de reden invullen dat je ons graag helpt dieren in nood te kunnen blijven beschermen, redden en opvangen. Die reden komt bij jouw online collectebus te staan en helpt jouw vrienden en familie dus te beslissen om wel of niet te doneren. Maak er dan ook vooral wat moois van!

Donaties van vrienden en familie

Heb je je digitale collectebus aangemaakt, dan kun je meteen beginnen met de promotie daarvan. Je kunt er zelfs een complete reclamecampagne omheen bouwen, door je collectebus onder al je contacten te verspreiden. Via social media onder (Facebook-)vrienden en familie, via de mail onder collega’s en andere kennissen, via de app… Om vervolgens via je eigen collectepagina precies te zien hoeveel mensen er een donatie in je collectebus doen én wat de totale opbrengst tot dusver is.

Omdat wij als particuliere organisatie volledig afhankelijk zijn van giften, helpt de collecte ons ontzettend. En dus ook de online collecte! Wil jij je steentje bijdragen, door digitaal mee te collecteren en je collectebus onder vrienden en familie te verspreiden