Help dieren door online collecteren

Begin september vertelden we op onze website over de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming, die nu bezig is. Daarnaast zijn online een hele hoop mensen aan het collecteren, namelijk via een digitale collectebus. Ook jij kunt ons op die manier helpen dieren in nood te redden.
Help dieren door online collecteren
In de landelijke collecteweek gaan tienduizenden collectanten langs de deuren. Het handige van online collecteren is dat je er de deur niet voor uit hoeft. In een paar simpele stappen kun je online een digitale collectebus aanmaken, waarna je deze met vrienden en familie kunt delen.


Digitale collectebus aanmaken

Wil je graag aan de slag als online collectant, dan kun je in een paar stappen meteen al jouw eigen digitale collectebus aanmaken. Een van die stappen is het aangeven van jouw reden om te collecteren, want dat komt bij je collectebus te staan. Het is daarmee dan ook meteen de manier om ervoor te zorgen dat mensen willen doneren, dus omschrijf het zo mooi mogelijk. Heb je dat gedaan, dan klik je op ‘mijn collectebus aanmaken’ en kun je beginnen met donaties binnenhalen!

Donaties van vrienden en familie

Je kunt beginnen met donaties binnen te halen, door de link naar je digitale collectebus onder je familie en vrienden te verspreiden. Dit kun je zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Plaats simpelweg een link op je Facebook-pagina of maak er een heuse reclamecampagne van, door hem bij iedereen die je kent onder de aandacht te brengen. Je kunt op je collectepagina op ieder moment zien hoeveel mensen er al hebben gedoneerd én hoeveel donaties er in totaal dankzij jou bij ons zijn binnengekomen.

Doordat wij geen overheidsinstantie zijn, zijn wij volledig afhankelijk van giften. Wil jij ons daarbij helpen, door online te collecteren en jouw online collectebus te verspreiden onder je vrienden en familie