Inbraak bij onze ambulances!

Wat een pech! En vooral ook veel ongeloof. Voor de tweede keer op rij is er bij onze dierenambulances ingebroken. De inbraak vond plaats in de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 januari bij twee dierenambulances.

Inbraak bij onze ambulances!

Foute boel
Onze medewerkers liepen woensdagochtend goed gehumeurd en zin in een nieuwe werkdag richting de ambulances. Vandaag zouden er ook twee nieuwe collega vrijwilligers ingewerkt worden. Altijd leuk! Maar bij aankomst zagen zij dat het foute boel was…Tijd en geld
De ambulances stonden geparkeerd bij de Generaal Spoorlaan, ter hoogte van de basisschool De Trapeze. De zijramen waren ingeslagen. Gelukkig is er niets uit de ambulance gestolen. Wel is er schade aan de auto’s en een hoop opruimwerk van alle glasstukjes. Tijd en geld dat wij natuurlijk veel liever besteden aan het redden van dieren!

Er is meteen aangifte gedaan en zijn in contact met onze verzekering. We zijn erg geschrokken van deze gebeurtenis en verdrietig dat dit opnieuw is gebeurd.

Iets verdachts gezien?

Mocht je iets verdachts gezien hebben aan de Generaal Spoorlaan (Haarlem) in de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 januari, meld dit dan alsjeblieft bij de politie (0900 8844). Hopelijk krijgen we daarmee de daders te pakken.