Help dieren door online collecteren

Begin september plaatsten we een bericht over de aankomende collecteweek van de Dierenbescherming. De collecteweek is gisteren begonnen, maar je kunt ook online collecteren. En dus kun je ons gewoon vanuit huis helpen dieren te redden.
Help dieren door online collecteren

In tegenstelling tot de jaarlijkse collecteweek, waarvoor tienduizenden vrijwilligers langs alle deuren in Nederland gaan, kan online collecteren gewoon vanuit huis. En dus is het ontzettend makkelijk om te doen – en niet te vergeten leuk en dankbaar! Je maakt simpelweg een digitale collectebus aan en deelt deze op bijvoorbeeld social media met je familie en vrienden.Digitale collectebus aanmaken

Heb je besloten om ons te helpen dieren in nood te kunnen blijven redden? Dan kun je meteen beginnen, door in een paar stappen jouw eigen digitale collectebus aan te maken. Bij het aanmaken daarvan, vragen we je om de reden dat je wilt collecteren. Die reden komt bij jouw collectebus te staan en is dus de manier om vrienden en familie ervan te overtuigen een donatie in jouw collectebus te doen.

Donaties van vrienden en familie

Wanneer je je digitale collectebus hebt aangemaakt, kun je die op allerlei manieren onder je familie, vrienden en kennissen verspreiden. Bijvoorbeeld via social media, de app, de mail… En ben je nieuwsgierig hoeveel mensen er al hebben gedoneerd en – misschien nog wel leuker – hoeveel er al in je collectebus zit? Dat wordt precies bijgehouden en kun je zelf ook blijven checken. Zo kun je op ieder moment zien hoeveel donaties we al dankzij jou hebben binnengekregen.

Omdat we geen overheidsinstantie zijn en dus volledig afhankelijk zijn van giften, is de digitale collecte voor ons een uitkomst. Wil jij daar ook je steentje aan bijdragen, door online te collecteren en de link naar je collectebus te verspreiden onder vrienden en familie? Maak dan meteen je digitale collectebus aan.