Collecteweek 2018: help jij onze dierenambulance?

Op 30 september gaat de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming weer van start. Tot en met 6 oktober gaan duizenden vrijwilligers langs alle deuren van Nederland. Help jij ook mee

Doneren in de collecteweek

Met iedere donatie zijn wij – en onze dieren! – al geholpen. Groot of klein, het helpt ons om dagelijks de tientallen ritten te blijven maken en in te gaan op de meldingen die onze meldkamer binnenkrijgt. Wil jij ook je steentje bijdragen, dan kan dat dus al door een gift in de collectebus te doen wanneer de collectant bij je voor de deur staat. Wil je onze dierenambulance liever specifiek steunen en/of je donatie online overmaken? Vul dan ons online donatieformulier in en kies daarbij voor Dierenambulance Twente.

Aanmelden als vrijwilliger voor de collecteweek 2018

Wil je je (ook) graag fysiek in zetten voor dieren in nood, maar heb je geen tijd om structureel vrijwilligerswerk te doen? Meld je dan aan als collectant. Als collectant heb je slechts een paar uurtjes in de collecteweek nodig om langs de deuren te gaan en dan heb jij je stempel al op de collecteweek van 2018 gedrukt. Zo draag jij op een makkelijke en snelle manier bij aan het helpen van dieren in nood.

Help jij ons mee om de collecteweek van 2018 tot een succes te maken? Meld je dan aan als collectant en draag zo je steentje bij. Heb je geen tijd om mee te lopen en help je graag met een donatie? Dat kan al door een gift in de collectebus te doen. Ook kun je onze dierenambulance steunen door ons online donatieformulier in te vullen en daarop te kiezen voor Dierenambulance Twente.