Help dieren door online collecteren

Begin september plaatsten we op onze website een oproep voor collectanten voor de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming. Die week is nu begonnen en ook online zijn we volop aan het collecteren, via digitale collectebussen. Door een digitale collectebus aan te maken, kun je ons vanuit huis helpen dieren in nood te blijven redden.
Help dieren door online collecteren

In de collecteweek langs de deuren gaan, is – om welke reden dan ook – niet voor iedereen geschikt. Wil je ons wel graag helpen donaties binnen te halen, dan is online collecteren de oplossing. Dit kan door een digitale collectebus aan te maken en die online te verspreiden onder (Facebook-)vrienden en familie.

Digitale collectebus aanmaken

Jouw eigen ‘collectecampagne’ zet je eenvoudig op door in een paar stappen een online collectebus aan te maken. Daarbij geef je de reden op dat je wilt collecteren, die straks voor iedereen zichtbaar is. Deze reden is dus de manier om mensen ervan te overtuigen iets in jouw collectebus te doen. Je mag zelf kiezen of je dat ‘kort maar krachtig’ doet of dat je meer wilt delen. Op die manier kun je je collectebus dan ook zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Donaties van vrienden en familie

Heb je je reden goed omschreven en je digitale collectebus aangemaakt? Dan kun je starten met het verspreiden van de link naar je collectebus. Dat gebeurt vaak via social media, maar ook andere online middelen als de mail en WhatsApp kunnen helpen je collectebus te vullen. Via je persoonlijke collectepagina kun je precies volgen hoeveel mensen doneren en wat zij samen aan donaties in je collectebus hebben gedaan – die wij dankzij jou van hen hebben ontvangen!

Als particuliere organisatie kunnen we de hulp via online collectes hard gebruiken om donaties binnen te krijgen. Wil jij ons ook daarbij helpen, door je eigen ‘collectecampagne’ op te zetten en die onder de aandacht te brengen bij je vrienden en familie? Je kunt gelijk beginnen door je eigen digitale collectebus aan te maken.