14 April: benefietconcert

Op 14 april vindt een benefietconcert plaats voor onze dierenambulance. Diverse bekende Zeeuwse artiesten betreden het podium.
14 April: benefietconcert
Muzikale, Zeeuwse dierenvrienden slaan op 14 april de handen ineen. Dan vindt in Poppodium de Spot in Middelburg vanaf 15:00 uur een benefietconcert plaats voor Dierenambulance Zeeland. Het concert duurt tot 18:30 uur. Artiesten als de Yesterday’s Papers, Songbird, de Sunshine Cleaners, Tulsa Time, Lou Brondgeest en Leo Adriaansen zullen het podium betreden en werken, net als Poppodium de Spot, belangeloos mee aan het evenement. Het concert wordt georganiseerd voor muziekliefhebbers en voor mensen die het werk van de dierenambulance een warm hart toedragen.

2000 Dieren per jaar worden geholpen.

Het is voor het eerst dat een benefietconcert voor Dierenambulance Zeeland plaats gaat vinden. De dierenambulance in Zeeland verwerkt jaarlijks ruim 2000 meldingen uiteenlopend van het ophalen van nestjes jonge katten tot het redden van egels en van het herenigen van een ontsnapte hond met zijn baas tot het bevrijden van een wild dier in de knel. Het werk wordt mogelijk gemaakt door een team van 35 vrijwilligers die 24 uur per dag klaarstaan voor de hulp aan dieren in nood. De kosten voor een dierenambulance om uit te rijden om zieke en gewonde dieren te verzorgen zijn gemiddeld 24 euro per rit, waarbij de ambulance merendeels afhankelijk is giften en donaties. Het doel van het benefietconcert is niet alleen donaties op te halen maar zeker ook om dierenvrienden kennis te laten maken met het mooie en belangrijke werk van de dierenambulance. Nieuwe vrijwilligers om het team te versterken zijn namelijk hard nodig en van harte welkom.

De ticketprijs bedraagt 10 euro in de voorverkoop en aan de deur 11,50 euro en zijn te bestellen via Poppodium De Spot.