Ochtenddienst Walcheren/de Bevelanden vervalt tijdelijk

De ochtenddiensten (van 09:00 uur tot 13:00 uur) van onze dierenambulance in het werkgebied Walcheren/de Bevelanden vervallen tijdelijk. Tijdens deze uren is de ambulance niet inzetbaar.
Ochtenddienst Walcheren/de Bevelanden vervalt tijdelijk

Zoals onder andere op onze Facebookpagina te lezen is, doen we hard ons best om nieuwe vrijwilligers te werven voor onze dierenambulance. Ondanks onze inspanningen en alle extra hulp van onze geweldige vrijwilligers is het helaas niet gelukt om ons rooster voor het werkgebied Walcheren en de Bevelanden voor de maand juli voor 100% gevuld te krijgen. We hebben onder andere te kampen met ziekte en vakanties van vrijwilligers.

Concreet wil dit zeggen dat onze ochtenddiensten (van 09:00 uur tot 13:00 uur) tijdelijk komen te vervallen en dat onze dierenambulance dan niet inzetbaar is. We balen hier ontzettend van maar proberen melders wel zo goed mogelijk te helpen in deze openstaande uren. Onze meldkamer is namelijk wél bereikbaar via 06 437 271 25. Melders kunnen hier terecht met algemene vragen, meldingen over zwerfdieren en gewonde dieren. Een goed telefonisch advies kan al veel vragen beantwoorden en meldingen inschatten op prioriteit.

Daarnaast hopen wij op hulp van de melder. Mogelijk is het voor hem of haar wel mogelijk om met een dier in nood naar een nabijgelegen dierenarts te gaan voor een check. De dierenambulance zorgt voor contact met de dierenarts plus de betaling van de factuur.

Natuurlijk vinden we het erg vervelend dat we momenteel niet voor 100% inzetbaar zijn. We hopen op jullie begrip hiervoor. Mocht je dit bericht lezen en willen helpen; je bent van harte welkom als chauffeur of bijrijder op onze dierenambulance! Meer informatie over deze toffe vacature lees je op onze site.

Tot slot willen we graag onze huidige vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun geweldige inzet. Zonder jullie was er geen dierenambulance en we kunnen jullie niet genoeg bedanken voor alles wat jullie voor dieren in nood doen. Dank je wel!