Aangereden eekhoorn terug in de bomen

In Breda werd een eekhoorn aangereden. De melder van het dier belde eerst dierenambulances en politie in de omgeving, maar niemand kon de eekhoorn helpen. De man had de eekhoorn weer los kunnen laten, want wat moet je anders met zo'n dier dat nergens terecht kan als je zelf geen verstand hebt van eekhoorns
Aangereden eekhoorn terug in de bomen

Van hot naar her

Meneer werkt in Rotterdam en besloot hier hulp voor de eekhoorn te zoeken. Ook daar kreeg hij weer te horen dat men hem niet kon helpen. Gelukkig wist hij uiteindelijk Dierenambulance Zuid-Holland Zuid te vinden en was hij zelfs bereid om naar de andere kant van de stad te rijden om het eekhoorntje te brengen.
Herstel

We zijn blij dat de melder voet bij stuk hield en dat hij doorging tot het eekhoorntje goed terecht kwam. Wij hebben het dier dat vooral last had van zijn oog, naar een specialistische eekhoornopvang in Lunteren gebracht. Daar werd het dier direct liefdevol opgevangen en verzorgd. Inmiddels, twee weken later, kunnen we zelfs melden dat het goed gaat met de eekhoorn en dat hij weer is vrijgelaten in de natuur.