Record aantal reacties voor Kitty

Dierenambulance Zuid-Holland Zuid is deze week overspoeld met hartverwarmende reacties en donaties van mensen die allemaal een steentje willen bijdragen aan het herstel van de tien weken oude Kitty. Wij zijn ontroerd door alle gulle giften en vooral de tienduizenden lieve berichten, dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt.
Record aantal reacties voor Kitty

Momenteel is er genoeg geld binnen om alle operaties en benodigde zorg voor Kitty te betalen. Het geld dat extra is binnengekomen dankzij Kitty, zullen we uiteraard besteden aan alle andere dieren die onze hulp hard nodig hebben.

Een van de lieve kaartjes die we hebben ontvangen.

Hoe gaat het nu met Kitty?

Kitty heeft vrijdag haar eerste operatie gehad aan haar kin. Bij haar kin was de huid tot halverwege de onderkaak afgestroopt. Omdat het noodzaak was dit direct vast te hechten, is dit meteen gedaan toen zij bij Dierenopvangcentrum Spijkenisse werd binnengebracht.

Aan haar voorpoot heeft Kitty een gecompliceerde geïnfecteerde breuk, waaraan zij maandag is geopereerd. Bij deze operatie zijn de twee botdelen weer goed op elkaar geplaatst. Dit was geen makkelijke operatie, omdat het pootje zo klein is en de botdelen naast elkaar stonden. Tijdens de operatie zijn er twee pinnen in haar opperarmbeen geplaatst. Nu staat deze weer perfect.

Over ongeveer 4 weken worden de pinnen tijdens een operatie uit haar voorpootje gehaald. Om Kitty's achterpoot zit een spalk en deze moet elke week vervangen worden.

Kitty met een spalk om haar achterpoot, vlak na haar eerste operatie aan haar kaak.

Vechtertje

Ondanks wat ze heeft meegemaakt, is de kleine Kitty een vechtertje. Ze eet goed ondanks de pijn in haar kaak en kroelt graag. Ze steunt al een beetje op haar geopereerde pootje, wat betekent dat de zenuwen in elk geval niet zijn beschadigd. Ook gebruikt ze de kattenbak netjes, werkelijk knap zo kort na deze operaties. Kitty geniet zichtbaar van de liefde en de goede zorgen die zij krijgt. Wel merken we dat ze het zwaar heeft en slaapt ze veel.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Kitty? Volg dan de Facebookpagina's van Dierenambulance Zuid-Holland Zuid en Dierenopvangcentrum Spijkenisse.