Vermiste Pepita in water teruggevonden

In Hellevoetsluis belandde een chihuahua in het water. Een omstander haalde het dier naar de kant en belde onze dierenambulance.

Vermiste Pepita in water teruggevonden

Medewerkers Richard en Sandra haastten zich naar de genoemde locatie en troffen een bibberend, bang hondje aan. Bij het zien van de chihuahua ging er bij Richard direct een belletje rinkelen. “Dit lijkt wel heel veel op de vermiste Peppie!"

Een raadsel

Onze meldkamer vergeleek foto’s van nu met foto’s die we zo’n 24 uur eerder kregen van een vermiste chihuahua. En inderdaad… dit kon niet anders dan de vermiste Pepita zijn. Het is een raadsel hoe dit dier in Hellevoetsluis terecht is gekomen. Hij is al 11 jaar oud en zou met dit hete weer, meer dan 13 kilometer gelopen moeten hebben (vanuit zijn woonplaats Zuidland) met die korte pootjes. Wat er precies is gebeurd zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen.

Pepita moest even bijkomen van zijn avontuur.

Hereniging met baasjes

Het baasje van Pepita was net op vakantie en kon geen oog dicht doen toen ze hoorde dat haar hondje weg was. "Had haar ondergebracht bij goede vrienden van mij en ze is haar kennende ontsnapt om mij te zoeken . Na zelf 23 uur in ontwetendheid in Griekenland gezeten te hebben, kan ik niet beschrijven hoe blij ik was toen ik gebeld was dat ze terrecht was", reageert haar baasje. Daar worden we nou blij van! We willen de man die in het water sprong voor dit hondje bedanken voor zijn hulp! Samen hebben we gezorgd voor een goede afloop.

Pepita en haar vakantiebaasjes waren ontzettend blij elkaar weer te zien.
Een opgelucht hondje.
Gelukkig herkende onze medewerker Richard dit hondje. Zo konden baas en hond snel weer herenigd worden.