Dierenambulance Zuid-Oost Drenthe zoekt nieuwe vrijwilligers!

Dierenambulance Zuid-Oost Drenthe is op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het werk met dieren jou ook geweldig

Dierenambulance Zuid-Oost Drenthe zoekt nieuwe vrijwilligers!

Het werk op de dierenambulance is een uitdaging, enorm leerzaam en vooral heel dankbaar.

Als vrijwilliger bij Dierenambulance Zuid-Oost Drenthe bied jij de dieren een helpende hand. Je komt in aanraking met veel verschillende diersoorten, van honden en katten tot reeën en dassen en alles ertussenin.

Jij bent het aanspreekpunt voor mensen die dieren (in nood) aantreffen en die hun dieren missen. Jij ben verantwoordelijk voor de beste afhandeling van de melding en werkt met het dierwelzijn op nummer één.

Je hebt een hart voor dieren en bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Als vrijwilliger ben je werkzaam met een gezellig team, welke hun kennis dagelijks vergroot. Er worden cursussen aangeboden, zodat jij altijd up-to-date bent om de dieren het beste te kunnen helpen. Verder ben jij regelmatig een dagdeel beschikbaar om een dienst te draaien.

Verder zijn we nog op zoek naar mensen die dieren naar de opvang (in Drenthe, Groningen en Friesland) kunnen brengen. Deze afstanden zijn te groot om in onze diensttijd te doen: we zijn dan immers te lang buiten onze regio. Wat wij van je vragen is een rijbewijs en affectie met dieren. Je bent bereid om deze ritten te maken en bent eventueel in de mogelijkheid om dit meerdere keren per week te doen.

Spreekt een van deze functies jou aan