Help dieren door online collecteren

Begin september plaatsten we een oproep voor collectanten voor de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming. Nu de collecteweek in volle gang is, willen we graag tevens de online collecte onder de aandacht brengen. Daarmee kun je ons vanuit huis helpen, door simpelweg een digitale collectebus te maken.
Help dieren door online collecteren
Waar in de landelijke collecteweek langs de deuren gaan voor sommigen een drempel is, is online collecteren dé oplossing. Daar hoef je de deur namelijk niet voor uit, omdat alles online werkt. Je maakt een digitale collectebus aan, deelt deze online met vrienden en familie en klaar ben je.


Digitale collectebus aanmaken

Een digitale collectebus kun je in een paar stappen aanmaken. Je kunt hem helemaal eigen maken, door – zo kort of uitgebreid als je wilt – aan te geven waarom je graag wilt collecteren. Wat je daar opschrijft, komt bij je collectebus te staan en vormt de manier waarop je mensen kunt gaan motiveren je te steunen met een donatie. Je collectebus kun je vervolgens, vergezeld van je reden om te collecteren, online delen met (Facebook-)vrienden en familie.

Donaties van vrienden en familie

Het delen van je digitale collectebus met vrienden en familie, is de manier waarop je bus gevuld gaat worden. Daarbij geldt dan ook: hoe meer je de link naar je collectepagina onder de aandacht brengt, hoe groter de kans dat je collectebus gevuld wordt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan social media, maar ook aan je mailcontacten en vrienden en familie in WhatsApp. Via je collectepagina kun je precies zien hoeveel mensen er al hebben gedoneerd én hoe hoog het totaal aan donaties al is dat dankzij jou bij ons is binnengekomen!

Als particuliere organisatie zijn wij volledig afhankelijk van donaties om dieren in nood te kunnen blijven redden. Wil jij ons helpen donaties te krijgen, door jouw eigen collectebus online aan te maken en deze te verspreiden onder familie en vrienden