Kom er bij!!!

Lijkt het je wat om deel uit te maken van ons bijzondere team?

Kom er bij!!!

Zoals je al op de foto's kunt zien, hebben wij een ontzettend gezellig team, dat altijd voor de dieren en voor elkaar klaar staat.

We zitten te springen om meer mensen op de ambu, zowel chauffeur als bijrijder. Wij rijden namelijk altijd met zijn tweeën.

Heb je twee dagdelen per week tijd (onze diensten zijn van 8 tot 1, van 1 tot 6 en van 6 tot 10) en lijkt het je leuk om mee te helpen deze wereld een beetje diervriendelijker te maken, kom er dan bij. Wij leren je alles wat je moet weten en je staat er nooit alleen voor.

Maar zit jij liever alleen in de auto, muziekje aan en gaan met die banaan? Dan is onze functie Diervervoer misschien iets voor je. Aan het eind van elke middag worden de dieren uit onze dagopvang naar de gespecialiseerde opvangen gebracht, zoals het asiel in Beilen, de Fugelhelling in Ureterp en nog veel meer andere opvangplaatsen. Je rijdt, in het begin met een andere collega natuurlijk, aan het eind van de middag en bent dan soms wel een paar uur onderweg, genieten van het prachtige landschap om ons heen.

En als laatste, maar zeker niet de minste, zitten wij te springen om een interieurverzorgster. Meestal houden wij de boel echt wel schoon, maar in drukke tijden hebben we niet altijd een moment voor de stofzuiger of poetsdoek. Het gaat hier vooral om onze meldpost en zo. De dierenhokken maken we echt zelf pico bello.

Zie hier een beschrijving van de functies:

Bekijk de vacatures

#Drenthe#emmen#coevorden#vrijwilligerswerk#vrijwilligers