Verloren en gevonden?

Afgelopen 1 mei kregen wij 's avonds een melding van een gewonde kat in Angelslo. Daar gaan wij altijd snel op af, want een gewond dier is een ernstige zaak voor ons.Ter plaatse aangekomen hebben wij even wat tijd nodig gehad om de kat te vangen.

Logisch, want het dier begrijpt niet wie wij zijn en wat we komen doen. Maar gelukkig werd het aan de elleboog gewonde dier snel gevat en konden we er mee naar de dierenarts in Klijndijk. Daar is deze kat snel gestabiliseerd en vervolgens is ze naar het asiel in Beilen gebracht, waar ze als Zip voorlopig kan genezen en hopelijk een nieuwe baas vinden, of misschien meldt de huidige baas zich aan.

Kat krijgt hulp Dierenambulance


Dus eind goed al goed, zou je zeggen.Niets is minder waar, want later bleek dat iemand een paar lange, zeer stevige roodgele handschoenen en een vangnet heeft meegenomen die tijdens de vangactie op straat lagen. Wij hebben deze attributen hard nodig bij vangacties van bijvoorbeeld katten of roofvogels. Bovendien zijn wij een non-profit organisatie. Ook al onze medewerkers zijn vrijwilligers.

Mochten de handschoenen per ongeluk zijn meegenomen, door een paar kinderen misschien, of heeft u ze ergens gevonden, neem dan contact met ons op 088 811 33 60 optie 2. Wij hebben deze spullen echt hard nodig!