Kanarie gered uit kringloopwinkel Heerlen

Als een grote dierenvriend als Carlo en een klein vogeltje elkaar ontmoeten, krijg je een foto als dit.
Kanarie gered uit kringloopwinkel Heerlen
Een melding vanuit de RD4 winkel in Heerlen kwam bij ons binnen; er vloog al een tijdje een kanarie door de winkel. Hoe het diertje binnen was gekomen, wist niemand. Dat het diertje hier niet kon blijven was wel duidelijk.
Toen Carlo met onze dierenambulance richting Heerlen vertrok was de vogel ingevangen. Hij was in een vogelkooi gezet. Voor ons een must, we rijden niet voor niet ingevangen vogels. Ter plekke wachtte Carlo een verrassing; de vogelkooi was geopend en onze kleine vriend fladderde opnieuw door de winkel. Carlo stond voor een uitdaging; de winkel is groot, de vogel is klein en er zijn veel plekken om je als kanarie te verstoppen. Ervaren en rustig als hij is, liet Carlo zich niet gek maken. Ok, het was even speuren, zoeken en creatief zijn met handdoeken maar het lukte; de avontuurlijke kanarie werd gevangen.


De kanarie kan gelukkig gevangen worden. Mocht zijn baas zich niet bij ons melden, mag hij op zoek naar een nieuw thuis

Het diertje verblijft nu in het dierenbeschermingscentrum, mocht zijn eigenaar zich niet bij ons melden, gaan we over twee weken op zoek naar een nieuw baasje. We bedanken de medewerkers van de RD4 winkel in Heerlen voor hun melding en de hulp!