Poesje Resa na zeven jaar terug bij haar baasje

Het is de nachtmerrie van iedere katteneigenaar; je kat keert niet meer terug naar huis.
Poesje Resa na zeven jaar terug bij haar baasje
De onzekerheid die volgt, is vreselijk. Stel je voor dat die onzekerheid zeven jaar duurt. Voor de baasjes van poesje Resa kwam deze week na zeven jaar onzekerheid hier een einde aan en wel op de allerbest denkbare manier! Resa kwam weer thuis.

Resa in december 2014Ze kwam opeens niet meer thuis
In december 2014 kwam de toen twee jaar oude Resa opeens niet meer thuis bij haar eigenaren in Ulestraten. Ze deden melding van haar vermissing maar het bleef stil. Bij ons kwam eerder deze week een telefoontje binnen uit Munstergeleen. Daar zat al enige tijd een erg magere kat met kale plekken op het lijfje. We gingen ter plekke voor een chipcontrole. De kat bleek gechipt, geregistreerd en vermist te zijn. Dankzij de registratie kon de ambulance Resa weer terug naar huis brengen.

De dierenambulance brengt Resa naar huis Dergelijke meldingen maken we maar af en toe mee maar hoe geweldig is dit!
Baasje Sabrina "Resa is erg aanhankelijk, geeft constant kopjes en kruipt heerlijk op schoot, ze is nog net zo lief als voorheen. Het is ongelooflijk dat ze thuis is en we zijn ontzettend blij!"
Hoe Resa zichzelf al die jaren heeft weten te redden, zullen we waarschijnlijk nooit weten. Heeft ze al die tijd op straat gezworven, hebben mensen haar misschien wel in huis genomen