Help dieren door online collecteren

Begin afgelopen maand vroegen we op onze website en Facebook-pagina wie ons in de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming wilde helpen collecteren. Die week is nu aangebroken, maar ook online zijn we aan het collecteren. En wel met digitale collectebussen, die iedereen die wil helpen zelf kan aanmaken.
Help dieren door online collecteren
Het kan natuurlijk zo zijn dat je ons graag wilt helpen donaties binnen te halen, maar dat langs de deuren gaan niet voor je is weggelegd. Online collecteren is dan een ontzettend handige oplossing, omdat het gewoon vanuit huis kan. Je kunt online een digitale collectebus aanmaken en deze onder familie en (Facebook-)vrienden) verspreiden, om zo donaties binnen te halen.


Digitale collectebus aanmaken

Je eigen ‘collectecampagne’ start je eenvoudig door in een paar stappen je digitale collectebus aan te maken. Daarbij geef je aan waarom je graag online wilt collecteren, zodat bezoekers van je collectebus – jouw vrienden en familie! – zien waarom je wilt dat ze doneren. Gebruik die ruimte dus om zo goed mogelijk te omschrijven waarom dat is en help ons zo om donaties binnen te krijgen.

Donaties van vrienden en familie

Na het goed omschrijven van jouw motivatie om dieren in nood een handje te helpen, kun je de collectebus aanmaken en aan je eigen heuse reclamecampagne beginnen. Verspreid je online collectebus op social media, via de mail, via de app, via… Je kunt het zo uitgebreid aanpakken als je zelf wilt, gericht aan een aantal vrienden of simpelweg aan iedereen die je kent. Om vervolgens op je persoonlijke collectepagina in de gaten te houden hoeveel mensen al hebben gedoneerd én hoe goed je collectebus al is gevuld.

Omdat we als particuliere organisatie volledig afhankelijk zijn van giften om dieren in nood te kunnen blijven redden, is hulp bij de (online) collecte meer dan welkom. Wil jij ook helpen, door je eigen collectebus te maken en die onder de aandacht te brengen van vrienden en familie