Door corona: Nu even geen nieuwe vrijwilligers

Wij ontvangen dagelijks zeer veel telefoontjes en mails van mensen die vrijwilligerswerk willen doen in onze opvang. Het is heel fijn dat iedereen aan ons denkt en wij waarderen het aanbod echt enorm. Echter, het is voor ons momenteel NIET mogelijk om nieuwe vrijwilligers aan te nemen in verband met de geldende Corona-maatregelen.

Door corona: Nu even geen nieuwe vrijwilligers

In deze bizarre tijd zijn er veel mensen die thuis zitten en graag hun steentje bij willen dragen op een andere manier. Wij ontvangen dagelijks zeer veel telefoontjes en mails van mensen die vrijwilligerswerk willen doen in onze opvang. Het is heel fijn dat iedereen aan ons denkt en wij waarderen het aanbod echt enorm. Echter, het is voor ons momenteel NIET mogelijk om nieuwe vrijwilligers aan te nemen in verband met de geldende Corona-maatregelen. Op het moment redden we ons gelukkig goed met de vrijwilligers die al bij ons werkzaam waren en krijgen onze dieren zoals altijd alle zorg en aandacht die ze nodig hebben.

Als je belangstelling hebt om vrijwilliger voor langere tijd te worden bij ons, vragen we nog even geduld van je. Als de rust weer terug keert, hopelijk over niet al te lange tijd, hebben we weer mogelijkheden en ontvangen we graag je aanmeldingsmail.
Voor nu: sterkte in deze tijd en blijf gezond!