Adoptie asieldier

Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak dan snel een afspraak en kom kennis maken met de asieldieren in onze opvang. Wij vinden het belangrijk dat je goed bent voorbereid en ingelicht voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst.

Naar onze dieren

Adoptieprocedure

Geïnteresseerd in een van de honden in ons dierenopvangcentrum?

Neem eerst telefonisch contact met ons op.

In dit gesprek overleggen we wat het beste bij je past, hoe de thuissituatie is en welk dieren een match zouden kunnen zijn. Als er een match is, maken we een afspraak voor een kennismaking. We willen er zeker van zijn dat jij en het dier een goede match zijn, en daar nemen we graag ruim de tijd voor.

Hebben we op dat moment geen dieren die in jouw thuissituatie passen, dan maken we ook geen afspraak. Dit om de bewoners van onze dierenopvang zo min mogelijk stress te bezorgen. Van onverwachte en onbekende bezoekers die tussen de kennels door lopen, raken onze bewoners snel gestrest.

Afspraken vinden plaats in de middag, van dinsdag t/m zaterdag.

Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen.

Tarieven adoptie

Om onze kosten enigszins te kunnen dekken, vragen wij van een nieuwe baas een bijdrage bij de gemaakte kosten. Hiervoor zijn verschillende plaatsingsgelden vastgesteld, afhankelijk van de leeftijd van het dier. Bekijk hieronder tarieven.

Geen match?

We streven altijd naar een goede match, maar het kan zijn dat het na thuiskomst toch niet klikt. Is de plaatsing niet succesvol? Neem dan contact met ons op! We kunnen nog wat tips geven en bespreken wat de beste oplossing is.