Adoptie asieldier

Ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot? Maak dan snel een afspraak en kom kennis maken met de asieldieren in onze opvang. Wij vinden het belangrijk dat je goed bent voorbereid en ingelicht voordat je een huisdier aanschaft. Onze dierverzorgers zijn je hierbij graag van dienst.

Adoptieprocedure

Geïnteresseerd in een van de honden of katten in ons dierenopvangcentrum? Kom langs en maak kennis met de hond of kat. We raden je aan van tevoren te bellen voor een afspraak, zodat we genoeg tijd voor je hebben. Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen.

Tarieven adoptie

Om onze kosten enigszins te kunnen dekken, vragen wij van een nieuwe baas een bijdrage bij de gemaakte kosten. Hiervoor zijn verschillende plaatsingsgelden vastgesteld, afhankelijk van de leeftijd van het dier.


Honden

Pup (jonger dan 1 jaar)                                 € 200,00
Volwassen hond                                            € 150,00



Katten

Kitten                                                               € 120,00 (dit is inclusief 1 inenting, chip en sterilisatie/castratie) 
Volwassen kat                                                 € 95,00

Geen match?

We streven altijd naar een goede match, maar het kan zijn dat het na thuiskomst toch niet klikt. Is de plaatsing niet succesvol? Neem dan contact met ons op! We kunnen nog wat tips geven en bespreken wat de beste oplossing is.