Onze Snuffelmarkt Ede sluit

Velen van jullie weten dat wij al jarenlang met de opbrengsten van de Snuffelmarkt in Ede (onderdeel van de Dierenbescherming) vele dure maar noodzakelijke operaties voor onze dieren konden bekostigen. Helaas hebben wij als Dierenbescherming moeten besluiten dat we stoppen met deze activiteit.
Onze Snuffelmarkt Ede sluit
Het pand waarin de Snuffelmarkt zijn werk uitvoert is bovendien toe aan een grondige, grote en dure renovatie. Wij vinden het niet te verantwoorden zoveel geld te investeren in een gebouw voor een activiteit die niet behoort tot de kerntaken van de Dierenbescherming: het redden, opvangen en beschermen van dieren.

Snuffelmarkt EdeDe entree met de 'handelswaren'

Vrijwilligers bedankt

Natuurlijk vinden wij het bijzonder jammer om er na bijna 30 jaar mee te stoppen, want we hebben veel dierenlevens kunnen redden met de verkoop van de gedoneerde spullen die er gebracht en weer verkocht werden. Wij bedanken alle vrijwilligers, maar ook de vele gulle gevers en kopers voor hun bezoek en bijdragen. Het steunen van ons Dierentehuis kan gelukkig nog wel doorgaan op onze online kanalen. Kijk hiervoor op de speciale site waar allerlei projecten van ons en andere locaties van de Dierenbescherming staan die wel wat steun kunnen gebruiken.


Bijzondere bijdrage

Naast de vele afzonderlijke individuele dieroperaties hebben wij met hulp van de opbrengsten van de Snuffelmarkt Ede een geweldige bijdrage bij elkaar gespaard voor ons nieuw te bouwen pand. Hiervoor zijn wij iedereen enorm dankbaar en we hopen dat we elkaar tegen die tijd zeker weer zien. De Snuffelmarkt is op dit moment al gesloten vanwege de coronacrisis, maar ook daarna gaan de deuren niet meer open.