Wie heeft Bobby gezien?

Op donderdagnacht 25 maart is er bij ons in het asiel De Hof van Ede ingebroken en daarbij is één van onze honden, Bobby gestolen!
Wie heeft Bobby gezien?

Bobby is een boerenfox terriër van drie jaar oud. We hebben aangifte gedaan bij de politie en hopen dat er tips binnen komen die leiden naar de dader.

Onze Bobby is gestolen. Wie heeft hem gezien?

We maken ons grote zorgen om Bobbyomdat hij speciaal hypoallergeen voer krijgt. Daarnaast kan Bobby snel overstuur raken van onbekende mensen en dat zorgt voor veel stress. Voor tips kunt u contact opnemen met ons of de politie van Ede: voor de politie op nummer 112 of De Hof van Ede op 06 2786 6697.

De laatste update

Op zaterdag 27 maart hebben we een goede tip binnengekregen. In samenwerking met de lokale politie zijn we direct in actie gekomen, maar helaas lukte het niet de dader aan te houden. Om nog meer mensen op te roepen uit te kijken naar Bobby hebben we vlak voor het paasweekend geflyerd bij EuroParcs Resort de Wije Werelt in Otterlo. Dat was het gebied waar de dader het laatst gesignaleerd was.
Ook Hart van Nederland en Ede Stad hebben op vrijdag 2 april uitgebreid aandacht besteedt aan de gestolen Bobby. Helaas heeft dat nog geen nieuwe tips opgeleverd. Toch blijven we hopen dat er meer tips binnenkomen. De zoektocht gaat in elk geval verder in de hoop dat we Bobby gezond en wel terugkrijgen.