Wijziging: daten op afspraak

Omdat wij graag de tijd nemen voor een kennismaking tussen 'onze' dieren en de mensen die hen mogelijk willen adopteren, werken we vanaf nu op afspraak. Dit doen we omdat het verblijf in een opvang voor veel dieren erg stressvol is. Wij willen de bewoners van ons dierentehuis een zo rustig mogelijke omgeving bieden. Van onverwachte en onbekende bezoekers die tussen de kennels door lopen, raken onze bewoners snel gestrest.
Wijziging: daten op afspraak

Ook voor mensen die een dier willen adopteren heeft dit voordelen. Door een afspraak te maken hebben we op dat moment ruim de tijd voor je, zodat je goed voorbereid en ingelicht bent als je een huisdier adopteert. Onze dierverzorgers zijn je graag van dienst. En dat gaat beter wanneer ze weten dat je komt.

Op onze website staan al onze beschikbare asieldieren. Als je een asieldier graag een nieuw thuis wilt geven,kun je telefonisch contact met ons opnemen. In dit gesprek overleggen we wat het beste bij je past, hoe de thuissituatie is en welk dieren een match zouden kunnen zijn.Als er een match is, maken we een afspraak voor een kennismaking.We willen er zeker van zijn dat jij en het dier een goede match zijn, en daar nemen weg raag ruim de tijd voor.

Neem je contact op, en hebben we op dat moment geen dieren die in jouw thuissituatie passen, dan maken we ook geen afspraak. Dit om de dieren zo min mogelijk stress te bezorgen. Afspraken vinden plaats in de middag van dinsdag t/m zaterdag.