Dennis Weening helpt mee in Het Knaaghof

In een nieuwe serie van RTV West genaamd ‘Dennis in de opvang’, bezoekt Dennis Weening zes verschillende dierenopvanglocaties in de omgeving van Den Haag. Ons eigen knaagdierencentrum is aan bod in aflevering 2.
Dennis Weening helpt mee in Het Knaaghof

In opdracht van de wethouder

Wethouder Richard de Mos wil de burgers van Den Haag laten zien wat het belang is van dierenopvangcentra in de regio Den Haag. ‘Zij vervullen immers een belangrijke rol en functie bij het opvangen, verzorgen en plaatsen of weer vrijlaten van de vele zwervend aangetroffen dieren’. RTV West kreeg de opdracht rondom deze centra een zesdelige serie te maken waarbij ook het werk van de vele vrijwilligers aan bod komt. Zonder dit belangrijke werk is het namelijk bijna onmogelijk opvangcentra draaiende te houden.

Zij gingen hiervoor langs bij Het Haags Dierencentrum, Dierenhospitaal en Dierenambulance Den Haag, de Egelopvang Den Haag, Het Knagertje, vogelopvang De Wulp en ons eigen knaagdierencentrum Het Knaaghof. In de serie helpt Dennis mee met de dagelijkse werkzaamheden en praat hij met beheerders en dierenverzorgers over wat er allemaal bij komt kijken.

'Dennis in de Opvang'De koppelsessie bij de konijnen.

Waar te zien?

De serie is iedere woensdag te zien. De uitzending van Het Knaaghof is te zien op woensdag 22 januari om 17:00 uur op de regionale zender TV West. Ook landelijk is hij via de digitale tv ontvangers te bekijken. Terugkijken kan via de gratis Omroep West app en via de website Omroepwest.nl.