Mario-Antonio heeft het heerlijk naar zijn zin!

Mario-Antonio is een blije gelukkige hamster in zijn nieuwe paleisje.
Onderstaande update kregen wij van zijn nieuwe eigenaar!

Mario-Antonio heeft het heerlijk naar zijn zin!

Beste medewerkers,

Ik stuur jullie even een update hoe het gaat met Mario-Antonio die bij mij Vanya is gaan heten.

Ik heb drie foto's gestuurd mee bij daglicht toen hij wakker was geworden.

Vanya is nu bijna 2 weken bij mij. Het leuke van Vanya is dat ik hem steeds beter leer kennen. Rond 20.00 uur wordt hij wakker en neemt hij een zandbad en gaat hij hamsteren. Daarna gaat hij weer zijn huisje in, en eet en slaapt hij waarna hij rond 22.00 uur weer wakker wordt. Hij vindt het geweldig als ik zaadjes verstop door zijn hok of meelwormen in een wilgenbal. Hij is dol op zoeken en op knagen. Vanya is ook echt vréselijk sociaal! Als ik voor het hok zit komt hij altijd kijken en hoewel ik hem aanvankelijk veel met rust liet als hij wakker was, kroop hij na een paar dagen al zelf op mijn hand en nu kan ik hem al aaien en oppakken! Hij is echt zo mak als een lammetje!

Vanya is echt dol op het maken van tunnels! Hij heeft nu al een heel systeem gemaakt! Ik heb nog steeds niet ontdekt waar hij plast (Ik geloof in zijn renrad die ik geregeld schoon maak) en zijn hok ruikt nog steeds erg fris!

Hij heeft het volgens mij enorm naar zijn zin hier. Hij speelt en rent en graaft en is erg nieuwsgierig. Alleen op de eerste dag knaagte hij nog wat aan de tralies maar daarna geen tekenen van stress meer.

Ik ben ook erg blij met hem en hoe beter ik hem leer kennen hoe onvoorstelbaarder het voor mij is dat iemand hem gedumpt heeft. Vanya is écht de ideale hamster :-)

Dank jullie voor jullie werk en voor Vanya!

Rebekka