Operatietafel ingezameld op nieuw crowdfundplatform

Konijnen- en knaagdierenopvangcentrum Het Knaaghof in Rijswijk heeft een operatietafel aan kunnen schaffen met geld dat bijeen is gebracht via het nieuwe crowdfundplatform 'voordierenbescherming'. Het Knaaghof is één van de pilotlocaties die dit platform uittesten. Locaties van de Dierenbescherming kunnen wensen op het platform zetten, waarvoor gedoneerd kan worden. Anderzijds kan het publiek 'inzamelingsacties' aanmaken op het crowdfundplatform.
Operatietafel ingezameld op nieuw crowdfundplatform
In december plaatste Het Knaaghof een noodkreet dat een verstelbare operatietafel écht onmisbaar is om minstens zeshonderd konijnen en knaagdieren per jaar te kunnen helpen. De oproep werd gedeeld op het crowdfundplatform en binnen enkele weken was het streefbedrag bedrag van 2000 euro binnen. Er werd zelfs méér dan dit opgehaald, namelijk 2291 euro door 136 donateurs! Inmiddels is de nieuwe operatietafel in gebruik genomen en door het hoger uitgevallen bedrag heeft Het Knaaghof zelfs nog een lamp en een infuusstandaard kunnen kopen die op de tafel gemonteerd zitten. Het Knaaghof is buiten zinnen zo blij!

De verwachting is dat het crowdfundplatform medio april op volle toeren kan gaan draaien.

Steun Het Knaaghof

Jaarlijks vangt Het Knaaghof 600 gedumpte en afgedankte dieren op. Zieke en verwaarloosde dieren worden bij binnenkomst medisch onderzocht en zo nodig geholpen. Daarnaast geven we de dieren de verzorging en aandacht die ze nodig hebben, tot ze weer een nieuw baasje vinden.

Doe een gift