Wie doet de was?

In het Knaaghof draait de wasmachine de hele dag door. Het wasmiddel vliegt er doorheen en dit brengt behoorlijk hoge kosten met zich mee. Kosten die de opvang liever in de knaagdieren investeert.
Wie doet de was?

Niet geschoten is altijd mis

Om toch wat extra wasmiddel binnen te krijgen, plaatste het Knaaghof een oproep op Facebook. Niet geschoten is immers altijd mis. En dat hebben ze geweten! Het duurzame wasmiddelmerk Seepje zag de oproep en besloot de opvang maar liefst twee pallets vloeibaar wasmiddel cadeau te doen. Een enorm gulle gever dus. Het Knaaghof is de club van Seepje ontzettend dankbaar! De komende tijd kunnen de konijnen en andere knaagdieren genieten van schone en frisse was, dankzij deze welkome wasmiddelgift.

Samen zullen we eerlijk delen

Omdat het om bijna 1000 liter wasmiddel ging besloot het Knaaghof 'de buit' niet alleen voor zichzelf te houden en het wasmiddel te verspreiden onder alle dierenopvangcentra van de Dierenbescherming in de regio Zuidwest. Zo zitten ook de honden en katten in Gouda, Schiedam, Spijkenisse, Rotterdam, Vlaardingen en Krimpen aan den IJssel met de feestdagen tussen de (h)eerlijke geuren.

Seepje

Seepje maakt wasmiddelen en allesreinigers van superschillen uit Nepal. Ze gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen ze daar een eerlijke prijs voor. Hun missie