Hok sponsoring

Steun Het Knaaghof, word hoksponsor! Het Knaaghof is geheel afhankelijk van giften, donaties en lidmaatschapsgelden. Jouw steun is van harte welkom. Je kunt Het Knaaghof helpen door een hok te sponsoren.

Steun Het Knaaghof, word hoksponsor! Het Knaaghof is geheel afhankelijk van giften, donaties en lidmaatschapsgelden. Jouw steun is van harte welkom. Je kunt Het Knaaghof helpen door een hok te sponsoren.

Adopteer een hok

Pakket A: De Kleine Knagers € 25,- per jaar
Pakket B: De Grote Knagers € 50,- per jaar
Pakket C: De Sportieve Knagers € 500,- per jaar
Pakket D: De Reuze Knagers € 2000,- per jaar

Sponsorpakket A: De Kleine Knagers

Voor € 25,- per jaar heb je de mogelijkheid om een hamster-, cavia-, ratten- of muizenhok te sponsoren. Je ondertekent een machtiging, waarna deze bijdrage elk jaar van je rekening wordt afgeschreven. Vanuit Het Knaaghof ontvang je aan het begin van elk jaar een (digitale) nieuwsbrief. Daarmee word je op de hoogte gehouden van nieuwtjes en bijzondere dieren die bij de opvang zijn binnengekomen. Ook komt jouw (bedrijfs)naam op het hok en op een speciale sponsorpagina te staan.

Sponsorpakket B: De Grote Knagers

Voor € 50,- per jaar hebt je de mogelijkheid om een konijnenhok te sponsoren. Je ondertekent een machtiging, waarna deze bijdrage elk jaar van je rekening wordt afgeschreven. Vanuit Het Knaaghof ontvang je aan het begin van elk jaar een (digitale) nieuwsbrief. Daarmee word je op de hoogte gehouden van nieuwtjes en bijzondere dieren die bij de opvang zijn binnengekomen. Ook komt jouw (bedrijfs)naam op het hok en op een speciale sponsorpagina te staan.

Sponsorpakket C: De Sportieve Knagers

Voor € 500,- per jaar heb je de mogelijkheid om een konijnenspeelveld te sponsoren. Het Knaaghof heeft drie grote, gezellige speelvelden die nog een sponsor kunnen gebruiken. Je ondertekent een machtiging waarna deze bijdrage elk jaar van je rekening wordt afgeschreven. Vanuit Het Knaaghof ontvang je aan het begin van elk jaar een (digitale) nieuwsbrief. Daarmee word je op de hoogte gehouden van nieuwtjes en bijzondere dieren die bij de opvang zijn binnengekomen. Ook komt jouw (bedrijfs)naam op A3 grootte op het speelveld en komt jouw naam ook nog eens op een speciale sponsorpagina te staan. Tot slot bieden we je een rondleiding aan door Het Knaaghof.

Sponsorpakket D: De Reuze Knagers

Voor € 2000,- per jaar heb je de mogelijkheid om een van de vier verschillende grote ruimtes in Het Knaaghof te sponsoren. De vier ruimtes zijn ‘Het Binnenhof’, ‘Het Buitenhof’, de ‘Quarantaine’ en de ‘Ziekenboeg’. Je ondertekent een machtiging waarna uw bijdrage elk jaar van je rekening wordt afgeschreven. Vanuit Het Knaaghof ontvang je aan het begin van elk jaar een (digitale) nieuwsbrief. Daarmee word je op de hoogte gehouden van nieuwtjes en bijzondere dieren die bij de opvang zijn binnengekomen. Ook komt jouw (bedrijfs)naam, op posterformaat, te hangen in de ruimte die je wilt sponsoren. Word je vermeld op de speciale sponsorpagina en tot slot bieden we je een rondleiding aan door Het Knaaghof.

Heb je vragen stuur dan een e-mail naar: knaaghof@dierenbescherming.nl
Wil je sponsor worden, vul dan dit formulier in en stuur het op naar Het Knaaghof.
Namens de dieren heel hartelijk dank voor jouw steun!