Eefje op haar nieuwe plek

Hoi, wij hebben onlangs Eefje bij jullie opgehaald en ik wilde graag wat foto's sturen en een update met hoe het nu met haar gaat.
Eefje op haar nieuwe plek
Eefje woont samen met ons andere konijn Bubble in een hok met ren en graafkuil. Ze snapt het concept van personal space niet echt, en komt erg dichtbij Bubble, maar hij vindt het niet erg :P. Ze zitten elkaar ook vaak te likken, dus tussen die twee zit het wel goed.
Toen we haar net hadden zat ze heel veel in de kuil die Bubble had gegraven, maar nu komt ze ook naar buiten en komt ze naar het hek toegerend als ze ons ziet. Dat is fijn, want dat betekent dat ze zich meer op haar gemak voelt. Eefje is enorm lief en erg nieuwsgierig, en hoewel ze erg voorzichtig is vindt ze het stiekem toch wel lekker als we haar achter haar oortjes kroelen. Het grappige is dat als zij aan de drinkfles hangt, we dit aan de andere kant van de tuin kunnen horen. Ze gaat erg agressief met het ding om, soms zelfs zo dat ie eraf valt. Heel gek, want hij dot het prima en ons andere konijn doet dit niet. Een erg aanwezig konijn dus.
Al met al ze doet het prima en we zijn heel blij met haar.