Gedumpte konijnen..

Maandagochtend kwamen wij aan bij de opvang en zagen wij een doos bij het hek staan. Hier bleken 3 ongecastreerde mannelijke konijnen in te zitten die er slecht aan toe waren.
De 2 bruine konijnen (Harry & Hagrid) waren vreselijk vies en zaten vol klitten, hier zijn ze inmiddels uiteraard van verlost. Ook hebben ze kale plekken en wondjes.

Gedumpte konijnen..

Het wit bruine konijn (Ron) is erg mager en heeft enorme wonden, op de foto’s is niet eens alles te zien. Hij is met spoed opgenomen bij onze dierenarts en wordt daar nu behandeld. Weer eens bewijs dat rammen echt niet samen kunnen leven..
Op onze camerabeelden is te zien dat de konijnen gisteravond rond half 8 gedumpt zijn. Ze hebben dus ruim 12 uur in de kou en de hagel gestaan, terwijl Ron niet eens een wintervacht heeft. Ook was er geen eten of water aanwezig, dus ze hadden enorme honger en dorst.

Arme arme konijnen, hoe kunnen mensen zo slecht zijn??

We blijven het herhalen; als u niet meer voor uw dier(en) kunt of wilt zorgen, neem dan alstublieft contact op met ons of een andere opvang. We zullen er altijd alles aan doen om u te helpen.